7 Eylül 2016 Çarşamba

Mobility Friends Üniversite Temsilcilerini Arıyor

Üniversiteli arkadaşlarımızdan gelen yoğun staj talebine daha aktif cevap verebilmek adına Üniversite Temsilciliği açma kararı aldık. Bu temsilcilikle; gençlerin Portekiz'den staj yerini bulmalarını kolaylaştırmak; isterlerse uygun fiyatlarla Portekiz'e kültürel ziyaretler düzenlenmesi amaçlanmıştır. İşbu temsilcilik aynı zamanda Kulüplere ve Bölüm Temsilcilerine, Uluslararası Ortaklık üzerinde önemli bir deneyim kazanmasına kapı açacaktır.

Kimler Başvurabilir:

-Kulüp Başkanları, Kulüp Başkanları adına Kulüp üyeleri
-Bölüm Temsilcileri


En az 10 farklı üniversiteden gelen temsilci başvurusu ardından bir Facebook Grubu kurmayı düşünüyoruz. Bu grupta hem temsilcilerimizin birbirlerini tanımaları, hem de Türkiye ve Portekiz'de yapılabilecek ortak etkinlikler üzere istişareler yapılması düşünülmektedir. Bu Temsilcilik diğer yurt dışı danışmanlık şirketleri başvurusunu benzememektedir. Bu tarz temsilcilikler, temsilciği zor durumda bırakmakta; adeta işportacı konumuna düşürmektedir. Biz bu temsilcilikle bu tarz ön yargıların ve uygun olmayan durumların önüne geçmeyi düşünüyoruz. Aynı zamanda biz, Türkiye'de faaliyet gösteren bir dernek değiliz. Bu anlamda da farklı bir temsilci başvurusu olduğunu asla unutmayınız.


2009 yılından beri, gerek kulüp gerek bölüm temsilciliği alanında bilfiil tecrübeli olan koordinatörümüz, sizlerin başvurusunu beklemektedir.

Tüm üniversite öğrencilerine duyurulur.


*Temsilci, Erasmus staj kapsamında arkadaşları ve kendisi için belirli bir indirim kazanacaktır. Bu indirimi isterse kulüp isterse bölümü için bir maddi destek olarak değerlendirebilir.





Associação Intercultural Amigos da Mobilidade
Rua da Estrada, nº 864 – Silva - 4750-686 – Barcelos - Portugal

www.mobilityfriends.org


Başvuru Formu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder