9 Mayıs 2017 Salı

Portekiz'de Yaz Stajı Fırsatı 10 Haziran-10 Ekim



Merhabalar,


Yaz dönemi için staj başvurularımız başlamıştır. Yaz stajlarında ağırlıklı olarak hibesiz öğrencilere yer vermekteyiz. Yine de staj faaliyeti olarak, üniversite ve yeni mezun öğrencilere, konaklama, tutoring ve transferler noktasında fiyat(2 aylık bir staj 550-650 EUR) talep ediyoruz. Eğer öğrenci bu fiyatı uygun bulur ise, mevcut Erasmus+ Hibesi aldığına ya da sınavı geçtiğine dair dökümanla bizlere başvurur; bizler bundan sonra kabul mektubu hazırlayarak, öğrenciye iletmekteyiz.

Staj faaliyetleri ağırlıklı olarak 2 ay olmaktadır; ancak uzun dönem başvurulara da açığız. Konaklama yerimiz, bir ev odası olacaktır; tüm mutfak ekipmanları hazır olduğu için öğrenci evde yemek hazırlayabilecektir. Elektrik, su, ısınma ve wifi hizmetleri, fiyata dahildir. Tutoring olarak derneğimiz sizlerin her zaman arkasında olacak; Portekizce dil kursundan diğer dökümanlarınızla ilgilenecektir. 

Birçok ülkeden gruplar ağırladığımız için, gruplarımız kültürel gezi taleplerinde bulunmaktadır. Biz bu grupların kültürel gezilerine, kendi staj öğrencilerimizi de davet etmekteyiz. Yani Porto, Braga, Guimarares, Valença, Viana do Castelo, Ponte de Lima, Apulia gibi Portekiz şehirlerini ücretsiz bir şekilde gezebilme fırsatı yakalayabilecekler. Aynı zamanda İspanya'ya giden kültürel gezi gruplarının etkinliklerine de davet etme fırsatımız var. Madrid ve Vigo gibi şehirlere öğrencilerimiz ücretsiz bir şekilde gidebilecektir.

Peki, önemli bir soru, hangi alanlarda staj faaliyeti ayarlayabiliriz? 
-Muhasebe

-Rehberlik ve Tercümanlık

-İdare ve Yönetim

-Yetişkin eğitimi

-Tarım, şarap üretimi ve bağcılık

-Sanal ve el işi

-Ağaç İşleme Teknolojisi

-Çocuk bakımı

-İşletmecilik

-Aşçılık

-Eğitim

-Mühendislik

-Çevre(yönetim ve araştırma)

-Elektronik

-Yiyecek ve içecekler

-Saç bakımı ve güzellik

-El sanatları

-Bahçecilik ve hayvancılık

-Uluslararası Ticaret

-Bilgi Teknolojileri, Multimedya

-Tasarım, grafik ve endüstri

-Sigortacılık

-Pazarlama ve reklamcılık

-Mekanik

-Medya, iletişim, spor, rekreasyon

-Kalite kontrol

-Satış

-Özel gereksinim

Şimdilik yapmanız gereken, eğer Erasmus hibeniz var ya da hibesiz olarak başvurmak isterseniz, bizlere sahin.mobilityfriends@gmail.com'dan ulaşabilirsiniz. Başvuru için mailinizde yazdığınız üslup dikkate alınacaktır. Bu konuda özen göstermeyen kişiler değerlendirilmeye alınmayacaktır. Kabul mektupları kurumumuz tarafından hazırlanacağı için aracı kurum olarak değerlendirilmektedir. Bu bağlamda üniversite koordinatörlüğünüze danışmanızı öneririz, eğer bir problem yoksa, staja dair kabul mektuplarınız hazırlanır ve ilgili staj yerinde stajınızı sağlarız.

Kurum/Dernek Bilgileri: Intercultural Association Mobility Friends

Yer: Barcelos, Braga.

İletişim: sahin.mobilityfriends@gmail.com











Genel Program:






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder